Naujienos

Atgal

Keleivių aptarnavimas +370 5 2344444 I–IV nuo 7:00 iki 15:45 val V iki 14:30 val

Plačiau

Tvarkaraščiai

Plačiau

Atsiliepimai

Plačiau

Ieškome vairuotojų

Plačiau

Patvirtinta nauja UAB „Vilniaus viešasis transportas“ valdybos sudėtis

2019 06 19

UAB „Vilniaus viešasis transportas“ pasibaigus praėjusios valdybos narių kadencijai išrinko naują valdybą. Kaip numato Bendrovės įstatai, valdyba sudaroma iš 7 narių 4 metų kadencijai. Valdybos nariais gali būti skiriami valstybės tarnautojai, Bendrovės darbuotojų interesams atstovaujančios organizacijos deleguoti Bendrovės darbuotojai ir kiti fiziniai asmenys (nepriklausomi valdybos nariai).
Valdybos nariais perrinkti penki prieš tai valdyboje buvę nariai: Danuta Narbut, Laura Augytė-Kamarauskienė, Vaidotas Meškauskas, Gytis Bendorius ir Jonas Bagdonavičius. Taip pat jau pradėtos atrankos procedūros, siekiant išrinkti valdybos narį – darbuotojų atstovą.
UAB „Vilniaus viešasis transportas“ valdyba savo pirmajame posėdyje pirmininke perrinko Danutą Narbut. Tai antroji jos kadencija. Valdybos pirmininkės pavaduotoju tapo Gytis Bendorius.
Praėjusios kadencijos valdybos veikla buvo įvertinta teigiamai. Pastaraisiais metais buvo tęsiamas transporto priemonių parko atnaujinimas, kuris buvo didžiausias Bendrovės istorijoje, 2018-2019 metų pradžioje į gatves išriedėjo 150 naujų autobusų ir 41 naujas troleibusas. Paskelbti konkursai kitoms ekologiškoms transporto priemonėms įsigyti. 150 naujų dyzelinių autobusų su Euro VI varikliais pakeitė senus autobusus, o tai 62 procentais sumažino oro taršą.
Šiuo metu Bendrovėje dirba daugiau nei 2000 apdraustųjų darbuotojų.